Feest

In verband met de COVID19 maatregelen zijn onderstaande opties niet of nauwelijks mogelijk. Ons terras is open, van woensdag t/m zondag vanaf 12 uur. Waai aan en uit, zonder te reserveren. Per tafel geeft 1 persoon de bestelling door bij het besrtelpunt. Snelle drankjes krijg je meteen mee, andere bestellingen kun je afhalen zodra je naam wordt geroepen.

Diner

vr/za open voor publiek drank- en spijslokaal voor diner, reserveren aanbevolen.

3 gangen, hoofdgerecht keuze uit vis/vlees of vegetarisch, incl. brood met kruidenboter op tafel. Menu is wisselend naar het aanbod van seizoen € 35,-.

Hoofdgerecht € 19,50.

5 gangen Avontuur. De kok trekt alles uit de kast, u geeft aan waar u absoluut niet van houdt. Alleen per tafel te bestellen. € 49,50.

Op zo/ma/di/wo/do exclusief te boeken voor private dining. Extra kosten € 195,-.

Onbezorgd genieten met wijnen op tafel en koffie na voor een vaste prijs (voor groepen vanaf 8 personen)

–       3 gangen incl. huiswijnen, sap en water op tafel, koffie (fair trade) met bonbons na: € 57,- p.p.

Eventueel starten met een aperitief:

Prosecco: € 5,-

Champagne per fles: € 55,-

Huisaperitief NL cider met scheutje likeur: € 6,50

Schipperbittertje bij binnenkomst: € 3,25

Bier-Wijn battle met Hollandse kazen: € 18,50

3 kazen, 3 speciaalbieren, 3 wijnen (proefglazen). Ongedwongen proeven, wat combineert het beste? Tijdsduur ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Bourgondisch Genieten (vanaf 20 personen)

Lange tafel waar met de handen gegeten kan worden. Veel kleurrijke groentes, maiskolven, vlees en vis afhankelijk van het seizoen. Geserveerd in 3 gangen na elkaar. (in het zomerseizoen met NL polderkreeft).

Incl. aperitief, wijnen en cider op tafel, bier van de tap, koffie na.

Prijs: € 75,-

Walking Dinner

Het informele walking diner is zeer geschikt voor reunie-feestjes, familiebijeenkomsten en gezellige bedrijfsborrels. We serveren 5, 6 of 7 kleine gerechtjes, gemakkelijk te eten, geen echt hoofdgerecht maar gezamenlijk is het meer dan voldoende. Niet de hele avond op dezelfde plek zitten, maar wel lekker eten.

Hieronder een aantal voorbeeldgerechtjes:

–       Verse scheermessen met limoendressing

–       Cappuccino van rode biet met mierikswortelroom

–       Eendenborst met 5 spicessaus

–       Salade met Hollandse garnaal, roze pasta, zeekraal, kerriekool

–       Salade met peer en gerookte ganzenborst

–       Schelvis, bloemkool, limoenblad en pinda

–       Langzaam gegaard buikspek met venkel en appelkaneelsaus

–       Pakketje van kabeljauwwang met Hollandse garnalen en Pernod

–       Wildstoof met cacao op stamppotje met aardpeer

–       Dutch crème brûlée met veenbessen

–       Glaasje ijs, stroopwafelkruim en stoofpeer

5 gerechtjes: € 37,-

6 gerechtjes: € 45,-

7 gerechtjes: € 55,-

Barbecue aan de haven

BBQ op houtskool met goed vlees (o.a. biologisch vlees van Ecofields, hele makrelen, gamba met venkel) en veel groentes (o.a. paprika, hele prei en maiskolf).  Uiteraard met salades, brood en smeersels.

Prijs p.p.: € 29,50 (excl. drankjes). Minimaal 25 personen.

Dessert: Zomers BBQ dessert, banaan met rum en choco, verse meloen en ijs. € 7,50 p.p.

Borrels

Ons lokaal is uitermate geschikt voor een borrel. Gulpener op tap, bijzondere speciaalbieren, fatsoenlijke huiswijnen en een unieke locatie. Ook een lekkere collectie jenevers, whisky’s en likeuren.

Hier serveren we graag de volgende happen bij:

2 uur boerenkaas, worst, nootjes, Oma Bob’s Bitterballen en mini loempia’s met chilisaus € 8,50 p.p.

3 uur boerenkaas, worst, nootjes, Oma Bob’s Bitterballen en garnaalstaarten met chilisaus € 11,50 p.p.

Culinair borrelgenot. Kleine hapjes, zowel vegetarisch, vis als vlees. Veel lokale en seizoensproducten. na elkaar geserveerd, verwennerij. € 25,- p.p.

Het is ook mogelijk de dranken af te kopen voor een vaste prijs. Hiervoor kunnen we een offerte maken afhankelijk van de tijden en de wensen.

Eventuele extra’s bij de borrel:

Bier-Wijn battle met Hollandse kazen: € 18,50

3 kazen, 3 speciaalbieren, 3 wijnen (proefglazen).Ongedwongen proeven, wat combineert het beste? Tijdsduur ongeveer 1 uur en 15 minuten.

Winter max 35 personen, zomer max 50 personen.

Om uiterlijk 23:30 uur serveren we de laatste ronde en gaat de muziek uit. Denkt u om onze buren?

Lunches voor groepen

Streekbuffet aan tafel. Verse soep, buffet aan tafel met heerlijke broodjes, boerenkazen uit Oudewater, huisgemaakt stoofvlees, stukje zoet v/d molen. Prijs: € 19,- (excl. drankjes), met Groene Hartsappen en koffie/thee € 26,50.

Lunchproeverij. Verse soep, gerechtjes van het seizoen om te delen, creatieve keuze van onze chef. O.a. salade, stoofgerechtje, visgerechtje en stukje zoet v/d molen. Prijs: € 23,50 (excl. drankjes), met Groene Hartsappen en koffie/thee € 31,-

2 gangen lunch, hoofdgerecht keuze uit vis, vlees of vegetarisch, incl. brood met kruidenboter op tafel. Menu is wisselend naar het aanbod van het seizoen en de keuze van de chef.: € 27,50

3 gangen lunch, hoofdgerecht keuze uit vis, vlees of vegetarisch, incl. brood met kruidenboter op tafel. Menu is wisselend naar het aanbod van het seizoen en de keuze van de chef.: € 35,-

Snelle lunch: Belegde broodjes en kop soep. Prijs: € 13,50 (excl. drankjes).

Trouwen

Romantisch trouwen aan de haven. Binnen mogelijk met maximaal 35 gasten. Buiten trouwen kan met meer dan 35 gasten in het parkje aan de havenkant.

Prijs maandag t/m donderdag € 350,-.

Prijs vrijdag/zaterdag € 600,-.

Vergaderen

Ons lokaal is te huur voor vergaderingen op maandag t/m donderdag. Een plek met veel daglicht, heel open, maar toch besloten. Het IJsselhuis is een bijzondere vergaderlocatie aan de rand van het centrum van Gouda. In het oude gerenoveerde schipperswachtlokaal heerst een huiselijke open sfeer. Het gebouw staat aan alle kanten vrij in een klein parkje, het ontwerp is een Grieks kruis op een plek met een rijke historie, de ruitjes aan alle zijden geven het gebouw een open karakter geschikt om vertrouwelijk te vergaderen. De locatie is geschikt voor een vergadering, brainstormsessie, workshop, perspresentatie, borrel, productintroductie en lezing.

Kosten €195,- per dagdeel, € 350,- per dag. (excl. btw).

DSC02914

Facebook
Instagram